Blog

Lees mijn blogs met tips & tricks over webdesign.

Portfolio

Mijn meest recente werk.

7

Multi-page website

Een website met meerdere pagina’s, gericht op online vindbaarheid en volledig in lijn met jouw branding.

7

One-pager website

Een website met maar één pagina. Perfect als jij je klanten vooral uit je netwerk of social media haalt.

M
studio mine

Homepage ➭

Contact ➭

Multi-page website ➭

Een website met meerdere pagina’s,
gericht op online vindbaarheid en
volledig in lijn met jouw branding.

One-pager website ➭

Een website met maar één pagina.
Perfect als jij je klanten vooral uit
je netwerk of social media haalt.

Blog ➭

Portfolio ➭

About studio mine ➭

WordPress Webdesigner
& Divi specialist

Hi! Mijn naam is Michelle en ik ben 29 jaar oud. Een creatieveling met hart voor webdesign. Liefde die is ontstaan tijdens mijn studententijd. Ik studeerde marketing en merkte tijdens mijn stages dat de creatieve kant van marketing mij aansprak. Ik werd verantwoordelijk voor het optimaliseren van de website, maar het design stond vast en met veel moeite voegde ik elementen toe. Dit kon anders! Ik verdiepte mij in WordPress en het thema Divi en zo vond ik mijn passie. Daar waar marketing en design samenkomen: webdesign.

Naast mijn werk bij studio mine ben ik vier dagen in de week te vinden in Amsterdam, waar ik met veel plezier werk voor twee bedrijven als marketeer en webdesigner. De rest van de dagen ben ik uiteraard te vinden in mijn kantoor aan huis waar ik werk aan de leukste projecten van mijn klanten😊

Ik bouw strategische websites

Want jij hebt niks aan een website die er alleen goed uitziet. Je website moet voor jóú werken. Dit houdt in dat je doelgroep jouw website vindt, vasthoudt én omzet tot klant. Als wij samenwerken denken we jouw website tot in de puntjes uit. Wie is je ideale klant, wat is het doel van je website, tegen welk probleem loopt je klant aan en welke oplossing bied jij? Zomaar een aantal vragen waarvan de antwoorden helder moeten zijn voordat wij starten.

Door mijn ervaring in online marketing, weet ik precies hoe ik jouw website inricht volgens de regels van Google. Structuur, linkbuilding, slugs en meta-descriptions zijn hier onder andere onderdeel van. Heb jij nu geen idee waar ik het over heb? Geeft niks! Ik leg het jou allemaal uit zodat jij na oplevering van je website zelf aan de slag kan met het verder optimaliseren en up-to-date houden van je website.

Happy clients

”Wil je een mooie website met een professionele uitstraling? Dan ben je bij studio mine aan het goede adres. Aan de hand van een aantal voorbeelden, maar verder geen idee hoe ik wilde dat mijn website eruit ging zien is Michelle aan de slag gedaan. Ze wist gelijk een prachtig ontwerp te maken! De communicatie tussen ons ging vlot en ze denkt altijd goed mee. Door middel van de instructiefilmpjes kan ik nu zelf makkelijk aanpassingen aan mijn website maken en SEO teksten schrijven. Ik ben ZÓ blij dat ik Michelle gekozen heb om mijn website te laten bouwen, ik zal haar iedereen aanraden!”

Denise Nijdam

Denise Personal Training

“Michelle heeft voor mij de website van Good LooCks Creations ontworpen. Ze heeft goed geluisterd naar wat ik wil en ze heeft dat perfect weergegeven in de website. Ze heeft oog voor detail en heeft de sfeer van mijn bedrijf zichtbaar gemaakt. Daarnaast, en dat is een heel belangrijke factor, is de website goed vindbaar en werkt de SEO goed. Ik ben heel tevreden over haar werk en beveel haar werk van harte aan.” – Jolanda

Jolanda Loocks

Good LooCks Creations

Neem contact op

Heb je een vraag, interesse in een nieuwe website van studio mine, twijfel je over welke soort website het best bij jouw bedrijf past, of wil je gelijk een afspraak inplannen? Wat je vraag ook is, let me know! Stuur een berichtje via het contactformulier, via WhatsApp, of stuur mij een directe mail naar: info@studiomine.nl. 

Ik neem binnen een dag contact met je op!

Laat een berichtje achter