Blog

Lees mijn blogs met tips & tricks over webdesign.

Portfolio

Mijn meest recente werk.

7

Multi-page website

Een website met meerdere pagina’s, gericht op online vindbaarheid en volledig in lijn met jouw branding.

7

One-pager website

Een website met maar één pagina. Perfect als jij je klanten vooral uit je netwerk of social media haalt.

M
studio mine

Homepage ➭

Contact ➭

Multi-page website ➭

Een website met meerdere pagina’s,
gericht op online vindbaarheid en
volledig in lijn met jouw branding.

One-pager website ➭

Een website met maar één pagina.
Perfect als jij je klanten vooral uit
je netwerk of social media haalt.

Blog ➭

Portfolio ➭

About studio mine ➭

Website laten maken

Let’s build and grow your brand online

Een tot in de puntjes uitgedachte strategische website die jouw doelgroep online vindt en omzet tot nieuwe klanten.

Inbegrepen bij het website pakket

Custom multi-page website

Ben jij je huidige website ontgroeid, past hij niet meer bij jouw huidige aanbod, missie en visie of jouw vernieuwde huisstijl? Of heb je nog geen website en wil je starten met een écht sterke basis? Laat mij je helpen. Ik ontwerp én bouw een unieke strategische WordPress website die jij naderhand makkelijk zelf aanpast.

Mijn websitepakketten zijn inclusief strategie/contentsessie waarin wij met behulp van mijn marketing/UX kennis de structuur en inhoud van je nieuwe website bepalen.

€2495,- ex. btw

9

Tot en met 6 (Custom!) pagina's

Voor meer pagina’s reken ik €150,- Ex btw. per pagina.

9

Divi theme

Het premium DIVI WordPress theme geïnstalleerd op jouw website (t.w.v. $89 per jaar);

9

SEO plugin

Zo schrijf jij eenvoudig zelf geoptimaliseerde teksten en voeg je ze toe aan jouw website;

9

Bedankpagina

Na het invullen van jouw contactformulier wordt jouw websitebezoekers automatisch doorgestuurd naar een bedankpagina;

9

Cookie-melding

Een cookiemelding geheel in jouw huisstijl en AVG proof;

9

Instructievideo's

Na oplevering krijg jij persoonlijke instructievideo’s over hoe jij aanpassingen maakt aan jouw website;

9

Koppeling Google Analytics

Jouw website koppel ik aan Google Analytics. Zo zie jij in één handomdraai wat er gebeurt op je website.

8
9
Denise Personal Training

Personal training website

TOSS in Holland

Global hiring and working in the Netherlands

TOSS Recruitment

Recruitment website

Te Warskip

Bed & Breakfast webdesign & bouw

Good LooCks Creations

Distributeur parfum webdesign & bouw

Eigen werk

Travel webdesign

DEEFS

Payroll & HR Consultancy webdesign & bouw

Maak jouw website compleet

Voeg extra modules toe

Blogmodule

Verbeter de vindbaarheid van je multi-page website met blogs. Inclusief:

  • Een blogtemplate zodat jij makkelijk en snel zelf blogs toevoegt;
  • Aparte pagina met een overzicht van al jouw blogs.

€349,- ex. btw.

Vertaling

Spreekt jouw doelgroep een andere taal? Kies dan voor een vertaling van jouw multi-page website. Hierbij lever je zelf de vertaling aan en zorg ik voor de vertaalknop op je website en dat alles goed geïntegreerd wordt.

€199,- ex. btw.

Instagram pagina

Leid je volgers direct naar je website door middel van een Instagrampagina waarvan je de link in je #linkinbio zet. 

Geheel in jouw huisstijl en met contactknoppen zodat jouw volgers direct contact kunnen opnemen.

€149,- ex. btw.

Aanvraagformulier websitepakket

Ik wil zo’n multi-page website

Dit kan je verwachten

Het webdesignproces

8
9

Strategiesessie

Tijdens de strategiesessie hoor ik graag alles over jou, je bedrijf en wat je wensen zijn. We bespreken het doel van je website en brainstormen over de inhoud. Hierna begin ik aan de eerste opzet en ga jij aan de slag met het verzamelen van foto’s en teksten.

De eerste opzet

Ik maak een eerste opzet van de homepage en een ruwe schets van de overige pagina’s. Wil je toch liever een andere indeling, knoppen, foto’s of andere kleuren? Laat mij dit dan weten! Vaak zijn dit voor mij maar kleine aanpassingen die ik in een handomdraai doorvoer in jouw hele website. 

Bouwfase

Nadat de eerste opzet is goedgekeurd ga ik verder aan de slag met het ontwerp en de bouw van de rest van de pagina’s. Tijdens dit proces hebben wij regelmatig contact, zodat wij beiden 100% achter de content en design staan van jouw website.

De puntjes op de i

Jouw website is zo goed als af. Dat staat mij nog iets te doen: ik check jouw hele website. Kloppen alle linkjes, knoppen, de uitlijning op verschillende apparaten? Heb ik alle seo-instellingen goed ingesteld? Pas als ik 100% tevreden ben maak ik een laatste back-up en werken wij toe naar het live gaan van jouw website.

De livegang

Het leukste moment is daar, jouw website gaat live! Wees niet bang, hier houdt onze samenwerking niet meteen op. Heb jij nog vragen, zie je toch nog een foutje op je website, of wil je nog een kleine aanpassing? Dan mag je mij hier over berichten. Binnen 3 maanden na de livegang los ik dit gratis voor je op.

Uitleg website

Voordat jouw website live gaat, geef ik jou een uitleg over hoe je kleine aanpassingen maakt aan je website zoals het aanpassen van afbeeldingen en tekst, het aanmaken van een blog en niet geheel onbelangrijk; het maken van een back-up. Zo ben jij nooit bang dat jij je website per-ongeluk overhoop gooit.

FAQ

Hoe lang duurt het maken van een multi-page website?

Your Subtitle Goes Here
7

Het ontwerpen en bouwen van je multi-page website duurt ongeveer 6 weken. Afhankelijk van hoe snel je de benodigde content aanlevert.

Bied je ook onderhoudspakketen aan?

Your Subtitle Goes Here
7

Nee ik bied geen onderhoudspakketten aan. Dit kan je zelf doen, maar ik raad je aan om dit uit te besteden. Het is belangrijk dat jouw website technisch up-to-date blijft voor een optimale gebruikerservaring en SEO. Daarnaast beschermt het tegen datalekken en hackers.

Wil je aanpassingen aan je website dan kan je natuurlijk wel bij mij terecht 😊

Wat heb je van mij nodig als je start aan mijn website?

Your Subtitle Goes Here
7

Voordat ik volop aan de slag ga met jouw website heb ik van jou het volgende nodig:

Branding
De huisstijl van jouw bedrijf is waar jouw (potentiële)klanten je aan herkennen en onthouden. Deze stijl pas ik volledig toe in jouw website zodat jij een unieke website krijgt.

Webhosting en Domeinnaam
Lees je goed in voordat je kiest voor een webhosting. Jij wilt namelijk een snelle website en bij problemen een klantenservice die met je meedenkt en makkelijk te bereiken is. Zelf maak ik gebruik van Siteground.

Webteksten
Goede webteksten pakken gelijk de aandacht, beantwoorden de vragen van bezoekers en zijn makkelijk leesbaar. Vind je het lastig om teksten te schrijven? Dan kan ik je hierbij helpen

Foto’s en afbeeldingen
Met foto’s en afbeeldingen laat jij zien wie jij bent en waar jouw bedrijf voor staat. Een foto zegt veel meer dan woorden en resulteert daarnaast tot een hogere conversiewaarde van jouw website.

Wordt mijn website straks goed gevonden in Google?

Your Subtitle Goes Here
7

Jouw website lever ik Google-ready af. Dit houdt in dat ik de basis van jouw website optimaliseer volgens de regels van Google. De volgende punten neem ik hierin mee:

  • Interne link-building;
  • Gecomprimeerde afbeeldingen voor een snellere website;
  • Het aanduiden van de structuur van je website door middel van H1, H2, H3 koppen;
  • Instellen van uitgelichte afbeeldingen, SEO-titel, slug en meta-description.

Ik wil aparte functionaliteit op mijn website. Is dit mogelijk?

Your Subtitle Goes Here
7

Ligt er helemaal aan wat voor functionaliteiten, maar er kan heel veel! Laat mij jouw wensen weten, dan kijk ik naar de mogelijkheden en of dit invloed heeft op de pakketprijs.

Hoe lang krijg ik support nadat mijn website is opgeleverd?

Your Subtitle Goes Here
7

Mijn websitepakketten zijn inclusief 3 maanden full-support. Zie je nog een foutje op je website of wil je een kleine aanpassing? Dan los ik dit voor je op. Na de 3 maanden reken ik mijn uurtarief.

Schrijf je ook webteksten voor mijn website?

Your Subtitle Goes Here
7

Tijdens de strategie/contentsessie bespreken wij de inhoud van je website. Naderhand krijg je van mij een overzicht van de te schrijven teksten. Vind je het lastig om strategische en aansprekende teksten te schrijven, dan kan ik je hierbij helpen. In dit geval reken ik mijn uurtarief voor het schrijven van nieuwe content en redigeren van de door jouw aangeleverde teksten.